NewGreekWine.ro

BlogVinurile și mâncareaLinte roșie cu pește afumat

Linte roșie cu pește afumat

Ingrediente (4 persoane):

-500 gr. linte roșie

-3 linguri ulei de măsline extra virgin

-3 fire ceapă verde tăiată mărunt

-un pește afumat (sau 2 bucăți file)

-1/2 legătura mărar tăiat mărunt

-sare, piper

Mod preparare :

Se încinge uleiul de măsline într-o crăticioară medie și se adaugă ceapa verde pentru 2 minute la foc puternic, după care se amestecă cu lintea și se toarnă 5 căni de apă fierbinte.

Se lasă la fiert cu capac între 15-20 min. (până fierbe lintea) după care se adaugă sarea și piperul. Când lintea este fiartă se curăță peștele de oase și piele, se taie în bucățti mici după care se toarnă peste linte împreună cu mărarul și se amestecă.

Se servește cald.

Vin recomandat : OENOFOROS – ASPROLITHI

Post a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

New Greek Wine Urmărește-ne pe Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

X
This site is registered on wpml.org as a development site.