Magazin

Nama Byzantino, Stylianos Skandalis

Nama Byzantino, Stylianos Skandalis

42,00 lei

Vin roșu dulce

În stoc

SKU: 023SW02 Categorii:,

Descriere

Comentarii generale: Vinurile care sunt produse special pentru uz bisericesc se numesc Nama. Nama Byzantino este unul dintre cele trei vinuri Nama folosite în zilele noastre de către majoritatea bisericilor ortodoxe din Grecia. Roșu și dulce, de calitate excelentă și cu un grad foarte scăzut de alcool, acesta acoperă și satisface în întregime nevoile oricărui preot ortodox. Nama Byzantino este folosit de foarte multe dintre bisericile ortodoxe din Grecia și din alte tari ortodoxe.
Soi struguri: Muscat Tyrnavos
Tip: Vin roșu dulce
Caracteristici: Nama Byzantino este un vin produs pentru a fi utilizat de către Biserica Ortodoxă. Luând în considerare combinația nefavorabilă pentru preoți pe termen lung între amidon și acid, s-a creat nevoia producerii unui vin bisericesc special, care să conțină valori de aciditate cât se poate de mici și, astfel, să fie ideal pentru utilizarea pe termen lung.

Dintre zeci de soiuri de struguri din Grecia a fost ales cel mai potrivit – Muscat Tyrnavos, pentru a produce un vin roșu și aromat, în care să predomine dulceața caracteristică și aroma de fructe a soiului de struguri Muscat. Vinurile din soiul Muscat se caracterizează prin arome florale puternice și arome dulci și sunt utilizate ca vinuri de desert.

Acest vin conține un grad scăzut de alcool și în același timp are un conținut ridicat în zaharuri naturale. În acest fel, vinul rămâne dulce și după diluare. Vinul Nama Byzantino conține doar zaharuri naturale. Acest lucru poate fi verificat cu ușurință în orice laborator enologic.

Un vin atât de dulce reușește să își mențină singur stabilitatea, fără a fi necesară adăugarea altor substanțe.

Alcool: 10.5% vol
pH: 3,55
 Aciditate: 3,65 gr/l
Zahăr rezidual: 310 gr/l
Referințte: Church of Annunciation, Pr. George Perris, Olanda:

„Aș vrea să menționez unul dintre multele exemple ale utilizării vinului deosebit pe care îl produceți. În parohia în care slujesc, bunicile și mamele nu le mai spun copiilor „mergeți la Părinte să vă dea miere” pentru a primi Sfânta Împărtășanie. Aceștia vin cu mare bucurie, pentru că le place gustul dulce al vinului pe care îl produceți.”

Church of Archangel Michael and Gabriel, Sp. Apostolakis, Brussels, Belgia:

„Întâmplător, când mă aflam în țara natală, am încercat acum 4 ani „Nama Byzantine”. De atunci, este singurul vin pe care îl folosesc. După părerea mea, culoarea și aroma îl fac ideal pentru scopul destinat. Pe parcursul celor 4 ani de cand îl folosesc, am constatat că acesta a rămas stabil în aromă. Aceasta constatare nu îmi aparține doar mie, ci vine, de asemenea, și din partea credicioșilor cărora le-am cerut părerea. Până în prezent am primit doar comentarii pozitive. Îl recomand fără rezerve. Părerea mea este că producătorul acestui vin merită felicitări. Interesul arătat de către Dl. Skandalis și consecvența sa profesională au contribuit la menținerea calității vinului Nama Byzantino așa cum este, până în prezent”

Pr. Albescu Flavian:

„Un vin special pe care îl folosesc în ultimii 6 ani și care nu m-a „trădat” niciodată. O aromă deosebită, o dulceață naturală care nu-și pierde ușor puterea chiar dacă este adăugată apă (zeon). Felicitări domnului Stelios pentru acest produs care este de neînlocuit.”

Informații suplimentare

Greutate 1,7 kg
Mărime sticlă

0,75L

Potrivit cu

Dulciuri

Producător

Stylianos Skandalis

Regiune viticolă

Attica

Soi struguri

Muscat Tyrnavos

Tip

Dulce, Vin roșu

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Nama Byzantino, Stylianos Skandalis”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

New Greek Wine Urmărește-ne pe Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

X
This site is registered on wpml.org as a development site.